Bestuur van oranjevereniging Juliana uit Andel overhandigden prinses Beatrix de grootste kaart.

ANDEL/DEN HAAG - Oranjevereniging Juliana uit Andel overhandigde prinses Beatrix de grootste wenskaart van Nederland. De marechaussee bevestigde de vereniging ter plekke dat er nog nooit zo'n grote kaart overhandigd was bij de poorten van het paleis van de prinses.

Beatrix is daarmee in het bezit van de vele hartelijke wensen van de Andelse inwoners. Rondom de troonswisseling heeft Oranjevereniging Juliana uit Andel ervoor gezorgd dat alle inwoners van Andel de grootste bedankkaart van Nederland konden tekenen.

Bij de geboorte van prinses Amalia overhandigde de oranjevereniging al de grootste geboortekaart aan de poorten van Villa Eikenhorst.
Bedankconcert Prinses Beatrix

In Ahoy Rotterdam is prinses Beatrix zaterdag 1 februari bedankt voor haar inzet tijdens haar periode als koningin. De voormalige vorstin, die gisteren haar 76e verjaardag vierde, kreeg een cultureel programma met dans en muziek voorgeschoteld. Bekijk hier de belangrijkste momenten terug.
Het anderhalf uur durende programma ‘Beatrix met Hart en Ziel’ werd gepresenteerd door actrice en musicalster Chantal Janzen. Onder leiding van Bart Schneemann, hoboïst en artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble, brachten ‘gewone’ Nederlanders een muzikale ode aan prinses Beatrix. Het programma werd ondersteund door optredens van Corpus Acrobatics en het Nederlands Dans Theater. De prinses genoot zichtbaar van de optredens.

Oók een afvaardiging van oranjevereniging Juliana was deze avond aanwezig.